Presse

Presse og udtalelser efter koncerter:

CD-releasekoncert i Nyborg Kirke d. 27. februar 2024   


"Releasekoncert for orgel og blokfløjte var en oplevelse ud over det sædvanlige... Umiddelbart skulle man tro, at det ville være svært for to så forskellige instrumenter som blokfløjte og kirkeorgel at finde en harmoni og samklang. Men det lykkedes til fulde for Tina Christiansen på orgel og Monica Schmidt Andersen på blokfløjte. Det var tydeligt at høre, at de har spillet sammen i mere end 10 år."

Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse: Releasekoncert for orgel og blokfløjte var en oplevelse ud over det sædvanlige | Nyborg Avis


Foromtale i Nyborg Avis:Releasekoncert i Vor Frue Kirke med nye danske værker indspillet på CD | Nyborg Avis


Journalist Michael Rathje


Koncert i Ringe Kirke d. 14. september 2022


"Min veninde og jeg overværede jeres koncert i Ringe Kirke den 14.09.22 (vi var også til koncerten i Brahetrolleborg Kirke).

Koncerter som vi begge nød i fulde drag og kan ”leve længe” på at have hørt. En stor oplevelse at høre, hvor gode I er til at fange opmærksomheden og til at få tonerne til at lyde legende let. Jeg tror, at vi ikke helt er landet endnu."


Citat koncertgænger


Koncert i Gislev Kirke d. 5. november 2020


"Tak for en forrygende koncert i Gislev Kirke, hvor Doppler Duo med organist Tina Christiansen og fløjtenist Monica Schmidt Andersen spillede en række værker hovedsagelig fra baroktiden. De spillede begge med et teknisk overskud og med stilsikker fornemmelse for værkernes særlige karakterer. Til afveksling blev der akkompagneret på orgel, cembalo og klaver, og fløjtenisten skiftede mellem piccolo-, sopran- og altblokfløjter. Tiden fløj af sted for publikum, der ikke kedede sig et øjeblik. Vi kunne have fortsat i timevis, også med de fyldestgørende kommentarer til værkerne, som de to stjernemusikere på skift leverede."


Erik Kempf

Organist ved Gislev KirkeKoncert i Vor Frelsers Kirke, Odense, d. 12. september 2018


"Man var vidne til en stemningsfuld og energisk koncert. Så professionel, præcis og med masser af overskud hører man sjældent. Endvidere formåede musikerne at kommunikere med publikum på en underholdende og humoristisk måde, der bragte den skønne musik ned i ørehøjde."


Lars Kristian Hansen

Organist ved Vor Frelsers Kirke


Koncert i Vester Vandet Kirke, Thy, d. 31. august 2017


"Som organist og koncertarrangør har jeg nu to gange haft fornøjelsen at kunne invitere Doppler Duo til at spille koncert i ’mine’ kirker: En gang i Volstrup Kirke i Vendsyssel – og en gang i Vester Vandet Kirke i Thy. Begge gange har koncerten været en udelt succes hos såvel publikum som undertegnede. Ved den ene lejlighed havde jeg endda den glæde at samarbejde med duoen om introduktion/fortælling om den musik, de fremførte. Doppler Duo spiller med en smittende livsglæde og et teknisk overskud, som siger spar to. Den gamle såvel som den spritnye musik (ved koncerten i Thy var der en uropførelse på programmet) står spillevende og dugfrisk i kirkerummet. Duoen formår at formidle musikken på en medrivende måde, så man mærker, at de to unge musikere brænder for deres kunst og håndværk. Det gælder både i deres spil og ved de små, fine kommentarer, som de knytter til musikken undervejs. Oven i alt dette fremstår musikerne som to gæve, unge kvinder med benene solidt plantet i den fynske muld. Deres venlige, smilende imødekommenhed og let tilgængelige væsen og væremåde er som taget ud af folkesjælen og naturen på deres hjemø. Deres besøg hos os har været som et mildt kærtegn fra Danmarks Have til det stormomsuste Jylland. Jeg kan varmt anbefale andre et besøg af Doppler Duo."


Thomas Olesen

organist ved Hundborg, Jannerup, Vang, Vorupør og Vester Vandet Kirker


Tak for jeres deltagelse i Fyraftensgudstjenesten i Årslev kirke d. 9. august 2016


“Det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer to dygtige musikere. To stikord fra mig om gudstjenestens tema, og I gav via jeres musikvalg stikord tilbage til salmevalg og min (korte) prædiken.

Det gør vi gerne igen ..."


De varmeste anbefalinger fra Sognepræst Karin Hasling, Årslev, MidtfynKoncert i Odense Valgmenighedskirke d. 25. januar 2015


“Stor tak til jer. Det var et fortryllende program og en fantastisk musikalsk rejse. I er bare så suverænt dygtige. Jeres smittende musikglæde bredte sig til publikum og det var en koncert vi længe vil erindre som en stjernestund"


Pia Valbak Schmidt

Odense Valgmenighed

Koncert i Køng Kirke d. 6. maj 2014


"Køng kirke havde fornøjelsen at have besøg af DOPPLER DUO bestående af Monica Schmidt Andersen (blokfløjter) & Tina Christiansen (orgel/cembalo) tirsdag den 6.maj 2014.


En bredt sammensat koncert med værker fra den tyske og Italienske barok og tidlige Wienerklassik, til nordiske klange af N.W.Gade, Edvard Grieg, Carl Nielsen m.fl.

Koncerten blev en vital og intens oplevelse, hvor to så ulige instrumenter som kirkeorgel og blokfløjter, formåede at skabe et samspil af legende virtuositet, luftig transparens og orkestral fylde.

Koncerten indledtes og sluttede med værker for altblokfløjte og cembalo.

Således var aftenens sidste værk, og koncertens musikalske perle, J.S.Bach`s violinsonate i c-mol.

At spille værker af Bach kræver sine musikere. Her blev musikken forløst med teknisk overskud og musikalsk indsigt, og efterlod denne særlige glæde, som kun musikken kan fylde dig med, den er stor, ja overvældende, men ligeså flygtig som vinden i træerne.

Køng kirke siger tak for en rigt nuanceret og smukt klingende koncert, virtuost udført."

Bent Nielsen

organist i Køng og Glamsbjerg kirker


Koncert på Carl Nielsen skolen, Nr. Lyndelse d. 29. september 2013


“Jeres program og opførelse var helt fantastisk god og jeg er virkelig taknemmelig for jeres deltagelse. I har en perfekt fornemmelse for hinanden i musikken! Alle os i salen har fået en vidunderlig oplevelse. TAK!”


Lisbeth Bjerre