Doppler Duo

Om Doppler Duo:

“Stor tak til jer. Det var et fortryllende program og en fantastisk musikalsk rejse. I er bare så suverænt dygtige."


Pia Valbak Schmidt"I har en perfekt fornemmelse for hinanden i musikken! Alle os i salen har fået en vidunderlig oplevelse. TAK!”


Lisbeth Bjerre Salling

Tina debuterede som organist fra Det Jyske Musikkonservatoriums solistklasse i 2013 hos orgelprofessor Ulrik-Spang-Hanssen. Sideløbende med solistklassen har Tina desuden studeret hos organist Anders Johnsson ved Musikhögskolan i Malmö, Sverige.

I 2011 afsluttede hun med topkarakter sin kandidateksamen fra Det Jyske Musikkonservatorium med hovedfagene orgel og cembalo/kammermusik.

Tina er aktiv både som solist og kammermusiker, og hun har spillet koncerter i store dele af Europa og Asien.


Læs mere på: Tina Christiansen

Monica Schmidt Andersen på blokfløjter danner sammen med Tina Christiansen på orgel/cembalo/klaver Doppler Duo, som brænder for at formidle og dele musikoplevelser.


De begyndte at spille sammen i 2012 i en fælles fascination af J. S. Bachs musik, og det blev starten på et spændende samarbejde, hvor der ikke er grænser for hvilke tangenter der spilles på og hvilken musik de kaster sig over.

"Koncerten blev en vital og intens oplevelse, hvor to så ulige instrumenter som kirkeorgel og blokfløjter formåede at skabe et samspil af legende virtuositet, luftig transparens og orkestral fylde."


Bent Nielsen

Monica debuterede som blokfløjtenist fra solistklassen på Syddansk Musikkonservatorium i Odense i februar 2016 med koncertrækken “Get Inspired”. Hun har bl.a. studeret hos Nikolaj Ronimus (DK), Erik Bosgraaf (NL) og haft et års udvekslingsophold på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm hos Dan Laurin. Derudover har hun læst en kandidat i musikpsykologi, ”Psychology for Musicians” fra The University of Sheffield i England. I 2016 vandt hun 1. pris ved Nordhorn internationale soloblokfløjtekonkurrence i Tyskland. Monica er medstifter og medvirkende i 8 faste ensembler.


Læs mere på: Monica S. Andersen